Χαμαλάκης Γιάννης

Ο Γιάννης Χαμαλάκης επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12.00 έως τη 13.00 το μεσημέρι την στοιχηματική εκπομπή ‘’Ώρα για στοίχημα’’ .

Ραδιοφωνικός παραγωγός αθλητικών και στοιχηματικών εκπομπών από το 2006, συντάκτης στο Cretalive 

Βακεθιανάκη Ελένη

"Πες το κι έτσι"

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-19:00

Παντινάκη Κατερίνα

"60 λεπτά"

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-12:00

Πεντεδήμου Σώτια

"Το στίγμα της ημέρας"

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-11:00

Κορτσιδάκης Γιώργος

Επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή "Αθλητικός Παλμός" καθημερινά 3-5 μ.μ.

Φούμης Μανώλης

Με βασικό στόχο «να κάνουν οι φόβοι μας μια τρύπα στο νερό», κάνουμε παρέα κάθε Σάββατο πρωί, 8 με 10 και πίνουμε μαζί το πρώτο καφεδάκι της ημέρας.
Προσωπικά, το λατρεύω το ραδιόφωνο! Είναι το πιο γοητευτικό απ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης… Σου δίνει τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας, είναι διαδραστικό, ζωντανό, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις!

Γιάννης Χρονάκης

Χρονάκης Γιάννης

Στο χώρο του ραδιοφώνου είμαι "φρέσκος", όμως οφείλω να ομολογήσω πως από την αρχή που ανέλαβα την διεύθυνση του Σκάι Κρήτης, με συνεπήρε η μαγεία του χώρου αυτού. Διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που ασχολούμουν, όμως πολύ ενδιαφέρον, πολύπλευρο και δημιουργικό, μου απορροφάει την καλή ενέργεια που έψαχνε να βρει προορισμό.

Αποτέλεσε από την αρχή πρόκληση για μένα αλλά νομίζω πως κατάφερα σύντομα να αφομοιωθώ και να αποτελέσω μέλος της ομάδας του σταθμού.

Δεν είναι εύκολος χώρος, απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό καταστάσεων, όμως ποτέ δεν μου άρεσε η εύκολη οδός στην ζωή μου.  Ακολουθούσα το ένστικτό μου και μέχρι σήμερα δεν με γέλασε ποτέ.

Με στόχο την αντικειμενική ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία, βαδίζω δίπλα στους συνεργάτες μου με σεβασμό, εμπιστοσύνη και συνέπεια σε μία εποχή που αμφισβητούνται αξίες και δεδομένα αλλά που όλοι καλούμαστε να διατηρήσουμε τα πιστεύω και την αξιοπρέπειά μας.

Στον ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ το έχουμε καταφέρει αυτό.

e-mail: chronakis@skaikritis.gr

Σοφία Ζούζουλα

Ζούζουλα Σοφία

«Εμείς για αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει»

Έτσι κι εμένα η ζωή με πήγε εκεί ακριβώς που έπρεπε να βρίσκομαι. Ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς μου βρέθηκα στο Ηράκλειο, εγκατέλειψα την ενασχόλησή μου στο χώρο της υγείας, και τώρα χειρίζομαι τα μουσικά και τα τρέχοντα θέματα του ραδιοφώνου. Σίγουρα είναι τεράστια στροφή στη ζωή μου, αλλά έμαθα με το πέρασμα των χρόνων να δέχομαι τις αλλαγές με αισιοδοξία γιατί ξέρω πως κάπου υπάρχει ένα μονοπάτι που σε περνάει από το καλό στο καλύτερο. Έμαθα πως το πάθος για αυτό που κάνουμε και η δημιουργία, είναι μεγάλος πλούτος ζωής. Άλλωστε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν είναι αυτός που κάνει ότι γουστάρει αλλά αυτός που γουστάρει αυτό που κάνει.

Εγώ πάντως μπορώ να πω πως σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι, γουστάρω πολύ…

Κατερίνα Ζωγραφιστού

Ζωγραφιστού Κατερίνα

Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία και δίδαξε για 15 χρόνια στο Παράρτημα του Γαλλικού Αθηνών στο Ηράκλειο. Επίσης είναι πτυχιούχος του Ανοικτού Πανεπιστημίου - Τμήμα «Ελληνικός Πολιτισμός».

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και σε συνεργασία με το Ζαχαρία Καραταράκη επιμελείται και παρουσιάζει από το ΣΚΑΪ Κρήτης εκπομπές από το 2000.

Ζαχαρίας Καραταράκης

Καραταράκης Ζαχαρίας

Είναι Φιλόλογος. Εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, Πρόεδρος της Ένωσης Φιλολόγων, Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Είναι παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών από το 1981 στην ΕΡΑ Ηρακλείου και σε συνεργασία με την Κατερίνα Ζωγραφιστού στο ΣΚΑΪ Κρήτης από το 2000. Αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες.