Νίκος Υποφάντης

Υποφάντης Νίκος

Γεννήθηκε κάποια ημέρα το 1977 και απο τότε όταν είδε οτι υπάρχει μόνο η ΥΕΝΕΔ για τηλεόραση και οταν άκουσε οτι το μόνο ραδιόφωνο ήταν η Κρατική Ραδιοφωνία με τις κουδούνες, έβαλε στόχο να γίνει δημοσιογράφος... Όσο περνούσαν τα χρόνια και οι κουδούνες συνέχισαν να ηχούν, κατάλαβε οτι ο ήχος αυτός δεν ήταν τα πρόβατα στο στούντιο και οτι ο δημοσιογράφος δεν είναι αυτός που τα βοσκεί, αλλά ο κτηνοτρόφος! Μεγάλο το δίλημμα... Η εικόνα του δημοσιογράφου να βοσκεί τα πρόβατα κατέρρευσε μέσα του!

Τελικά όταν μεγάλωσε λίγο ακόμα και αφού είχε πάρει το βάπτισμα του αέρα στα τοπικά μέσα του Πειραιά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση σε ηλικία 17 ετών, εμμέσως μετά από τις παράλληλες υποχρεώσεις του, Σχολή Δημοσιογραφίας, Ισπανικά και Πολεμικό Ναυτικό, χτύπησε την πόρτα του ΣΚΑΙ 100,3 το 2000, ρωτώντας αν οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ελπίδα να λεν τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπουν... «Έφτασες σε καλό σχολείο, κόπιασε » του απάντησαν και έτσι από τότε, έως σήμερα μεταφέρει μέσα από το ρεπορτάζ του ότι βλέπει.

Έχει μεγαλώσει στην Νίκαια του Πειραιά, περίεργο δεν είναι ολυμπιακός! Μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά και θέλει να μάθει Τούρκικα που μιλούσε η γιαγιά του... Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δημοσιογράφος - κτηνοτρόφος καλλιεργητής φωτοβολταϊκών (Βιολογικά όχι με λιπάσματα)!!!