Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο ΦανάριΤην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε τις Πατριαρχικές ευχές και την ευλογία του στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του  ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Ο Κώστας Μπακογιάννηςευχαρίστησε ιδιαίτερα για την πρόσκληση,  τη θερμή υποδοχή και τις ευχές. Ανέπτυξε στον Παναγιώτατο, τα σχέδιά του για την πρωτεύουσα ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα προσκάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί την Αθήνα.

Η επίσκεψη του νέου Δημάρχου Αθηναίων στο Φανάρι συνέπεσε με την τριήμερη  συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου  για την εκλογή νέων Ιεραρχών. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων είχε έτσι την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει μαζί τους.
 

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr