Συνάντηση πρωθυπουργού με οικογένειες ηρώων πεσόντων στα Ίμια

Συνάντηση πρωθυπουργού με οικογένειες ηρώων πεσόντων στα ΊμιαΜε τους συγγενείς των πεσόντων ηρώων στα Ίμια, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Κάνουμε το αυτονόητο. Τιμούμε τη μνήμη των τριών παλικαριών που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα. Για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Αυτό είναι χρέος τιμής για την πολιτεία και χρέος ψυχής για όλους μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Ιωάννης Καραθανασης, γιος του κυβερνήτη Χριστόδουλου Καραθανάση, ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά.

«Αυτοί οι τρεις άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους για κάποια ιδανικά που είμαι σίγουρος ότι τα συμμερίζεστε και πιστεύω ότι με την προσήλωση σας σε αυτά θα βοηθήσετε τους ανθρώπους και πολίτες της Ελλάδας και θα δώσετε μια ώθηση στη δική μου γενιά και τις επόμενες» είπε στον πρωθυπουργό.

Επίσης, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που ασχολήθηκε με το θέμα.

«Σημαίνει πολλά για εμάς» τόνισε, ενώ ο αδερφός του συγκυβερνήτη Παναγιώτη Βλαχάκου, Νίκος, είπε ότι είναι τιμητική στιγμή για όλες τις οικογένειες. «Η θυσία των τριών αξιωματικών είναι αντίσταση σε κάθε επίβουλο για την Ελλάδα» ανέφερε.

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr