Σε εξέλιξη η κάθοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Σε εξέλιξη η κάθοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ΑθήναΣε πλήρη εξέλιξη είναι η κάθοδος των φίλαθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Η ουρά από 350 πούλμαν με 22.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ που έρχονται στην πρωτεύουσα για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εκτείνεται σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου. Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έλεγχους στους οπαδούς.

Η κυκλοφορία
των οχημάτων εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό. Παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα - άνοιξε νωρίτερα το ρεύμα εξόδου. Νωρίτερα επετράπη η διέλευση 30 πούλμαν.

Επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ δέχτηκε νωρίτερα ένα από τα πούλμαν του ΠΑΟΚ στον Άη Γιάννη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. 

Η σπουδαία αναμέτρηση ξεκινάει στις 8 το βράδυ στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪκαι τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Τον τελικό θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά σε μαγνητοσκόπηση και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 10 το βράδυ.

Συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ 100,3. Από αυτή την ώρα πλούσιο pregame του τελικού με όλα τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων και τις εξελίξεις για τις αφίξεις των αποστολών και των πολυάριθμων οπαδών.

Αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού μείνετε συντονισμένοι για την απονομή του Κυπέλλου, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τα σχόλια εκλεκτών καλεσμένων.

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr