Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια-70 προσαγωγές

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια-70 προσαγωγέςΜεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια από το πρωί της Πέμπτης. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί περισσότερα από 70 άτομα. Παράλληλα διεξάγεται και επιχείρηση της αστυνομίας σε διαμέρισμα για τον εντοπισμό ναρκωτικών. 

Aυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, γίνεται σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο από τα δύο κτήρια είναι παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού και τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στο κτήριο βρίσκονται περίπου 15 άτομα. 

Το δεύτερο κτήριο επί της Ζωοδόχου Πηγής και το είχαν καταλάβει αντιεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου του 2014.

Είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συλλήψεις αλλοδαπών και συγκέντρωση πλήθους στοιχείων προς εξέταση.

Η επιχείρηση διεξάγεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στον ΣΚΑΪ, όπου υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια ».


Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr