Καλαμάτα: Μηχανήματα ασφαλείας από το αεροδρόμιο για την ομιλία Τσίπρα

Καλαμάτα: Μηχανήματα ασφαλείας από το αεροδρόμιο για την ομιλία ΤσίπραΔρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα, καθώς, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μεταφέρθηκαν τα μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου, στον χώρο της εκδήλωσης στην πόλη της Μεσσηνίας. Οι παρευρισκόμενοι χρειάστηκε να περάσουν από τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου, πριν εισέλθουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την ομιλία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, επιστρατεύθηκε ακόμα και drone της αστυνομίας, ενώ έγιναν και προληπτικές προσαγωγές πριν την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Η δημοσιογράφος του ΘΑΡΡΟΣ news, γράφει στο προφίλ της στο Facebook:

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994. 

Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας... Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους. Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας. Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ! 

Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω...

- Και τα νεότερα εξαιρετικά: 

Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι... προληπτικές προσαγωγές».

Καλαμάτα: Μηχανήματα ασφαλείας από το αεροδρόμιο για την ομιλία Τσίπρα

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr