Η φυσιογνωμία του Σκάι Κρήτης

Η φυσιογνωμία του Σκάι Κρήτης

Ο Σταθμός λειτουργεί από το 1995. Η πρώτη του ονομασία ήταν Υπέρηχος. Από το 2009 ξεκίνησε η συνεργασία με τον Σκάι 100,3 της Αθήνας και μετονομάστηκε σε Σκάι Κρήτης. Εκπέμπει στους 92,1 μεγάκυκλους για όλο τον νομό Ηρακλείου ενώ ακούγεται και στα όρια των νομών Λασιθίου και Ρεθύμνου καθώς επίσης και στην Κάρπαθο. Το πρόγραμμά του είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικό, χωρίς να λείπει η καλή μουσική.

Κρήτη

Η φυσιογνωμία του Σκάι ΚρήτηςΟι τοπικές ειδησεογραφικές εκπομπές καλύπτουν όλη την επικαιρότητα της Κρήτης ενημερώνοντας άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Κρήτη. Ο σταθμός δίνει το λόγο στους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, στους εκπροσώπους των επαγγελματικών αλλά και των εργαζομένων, στους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων και φυσικά στους πολίτες της Κρήτης.

Εκτός από το Ηράκλειο καλύπτει την ειδησεογραφία και στους άλλους νομούς μέσω μόνιμων συνεργασιών με τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στο πρόγραμμά του εντάσσονται τακτικές ανταποκρίσεις συναδέλφων από τα Χανιά (ΚΡΗΤΗ FM 101,5), από το Ρέθυμνο (TEAM FM 102), από το Λασίθι (ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ 92,3). Ειδική συνεργασία υπάρχει επίσης και με τον (DREAM FM 90,6) για την κάλυψη της επικαιρότητας από τη Μεσσαρά.

Η ενημέρωση στον Σκάι Κρήτης συμπληρώνεται με εκπομπές λόγου και φιλολογικών αναζητήσεων, αθλητικών εξελίξεων, πολιτιστικών δρώμενων και κυρίως προβολής θεμάτων που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα του φυσικού περιβάλλοντος.

Ελλάδα

Η φυσιογνωμία του Σκάι ΚρήτηςΣε συνεργασία με τον Σκάι 100,3 καλύπτεται όλη η κεντρική πολιτική, οικονομική και κοινωνική επικαιρότητα της Ελλάδας. Με την αναμετάδοση εκπομπών από το πρόγραμμα του Σκάι αλλά και με το εγκυρότερο δελτίο ειδήσεων ανά μία ώρα, οι ακροατές είναι ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει.

Φυσικά, ο Σκάι Κρήτης παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση για τον καιρό μέσω των μετεωρολογικών σταθμών σε όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με το επιτελείο του Σκάι 100,3 μέσω της εφαρμογής skaikairos

Κόσμος

Σε συνεργασία με το διεθνές ραδιοφωνικό δίκτυο Deutsche Welle καλύπτονται οι διεθνείς ειδήσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η μουσική στον Σκάι Κρήτης

Στο πρόγραμμα του Σκάι Κρήτης έχει θέση και η ποιοτική μουσική. Τα Σαββατοκύριακα η μουσική παίρνει τον πρώτο λόγο ήδη από το απόγευμα κρατώντας μας συντροφιά μέχρι τις πρωινές ώρες.