Μπόινγκ 777: Δεδομένα φέρεται να έχουν σβηστεί από τον εξομοιωτή πτήσης

Μπόινγκ 777: Δεδομένα φέρεται να έχουν σβηστεί από τον εξομοιωτή πτήσης«Δεδομένα» έχουν σβηστεί από τον εξομοιωτή πτήσης που κατασχέθηκε στην κατοικία του πιλότου του εξαφανισμένου μαλαισιανού αεροσκάφους και οι εμπειρογνώμονες επιχειρούν να τα ανακτήσουν, ανακοίνωσαν σήμερα οι μαλαισιανές αρχές, κατά τη διάρκεια της τακτικής καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Επεσήμαναν ακόμη ότι η έρευνα στο προφίλ των 239 επιβατών και μελών του πληρώματος του Boeing δεν αποκάλυψε τίποτε ύποπτο.

«Λάβαμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν στα προφίλ επιβατών απ' όλες τις χώρες με εξαίρεση την Ουκρανία και τη Ρωσία (δύο Ουκρανοί και ένας Ρώσος επέβαιναν στο αεροσκάφος», δήλωσε ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών και Άμυνας Χισαμουντίν Χουσέιν στη διάρκεια της τακτικής καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Προς το παρόν», πρόσθεσε, «δεν έχει βρεθεί καμιά σημαντική πληροφορία για τους επιβάτες».

Στον νότιο Ινδικό Ωκεανό επικεντρώνονται τώρα οι έρευνες

Την ίδια ώρα πηγή της έρευνας που δεν κατονομάζεται ανέφερε σήμερα Τετάρτη ότι οι έρευνες για το αεροσκάφος κλίνουν προς την πιθανότητα να κατευθύνθηκε προς τον νότιο Ινδικό Ωκεανό και να έφθασε μέχρι το τέλος αυτού του αεροδιαδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr