Ινδικός Ωκεανός: Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για το αεροσκάφος

Ινδικός Ωκεανός: Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για το αεροσκάφοςΚανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από τα δυο αντικείμενα που κατέγραψε ο Αυστραλιανός δορυφόρος και ενδέχεται να συνδέονται με το αγνοούμενο αεροσκάφος της Malaysia Airlines.

Στον ινδικό Ωκεανό βρίσκονται αεροσκάφη με ειδικά συστήματα ανίχνευσης από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία αλλά και τις ΗΠΑ, προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή όπου βρέθηκαν τα δύο αντικείμενα που κατέγραψε ο αυστραλιανός δορυφόρος 2500 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ.

Εκτιμάται ότι θα παραμείνουν στο σημείο για περίπου δύο ώρες κάνοντας τις έρευνες.

Το ξημέρωμα, στην Αυστραλία, ο καιρός αναμένεται να είναι κακός με βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα, αλλά τις επόμενες ώρες αναμένεται να βελτιωθεί και εκτιμάται ότι οι δεύτερες περιπολίες θα είναι πιο ωφέλιμες.

Όπως έγινε γνωστό οι φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τον δορυφόρο - και απεικονίζουν δύο αντικείμενα να πλέουν στον Ινδικό Ωκεανό -έχουν καταγράφει πριν από τέσσερις ημέρες. Όπως εξήγησαν όμως οι αυστραλιανές αρχές, ερευνούν από την πρώτη στιγμή τα αντικείμενα και έχουν έρθει σε επαφή με όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες.

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr