Κύπρος: Με σοβαρό εγκεφαλικό ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος

Κύπρος: Με σοβαρό εγκεφαλικό ο υπουργός Άμυνας Τάσος ΜητσόπουλοςΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και εντοπίστηκε στο γραφείο του λιπόθυμος από συνεργάτες του.

Σύμφωνα επίσημηενημέρωση, ο 48χρονος υπουργός υπέστη ρήξη ανευρύσματος του εγκεφάλου η οποία προκάλεσε στη συνέχεια καρδιακό επεισόδιο.

Η γρήγορη μετάβαση του στο Γενικό Νοσοκομείο απέτρεψε το μοιραίο και οι ιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται το καρδιακό επεισόδιο.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκε η οικογένεια του. Μέλη του Υπουργικού Συμβούλιου ακύρωσαν τις δραστηριότητες τους για να προστρέξουν στο Νοσοκομείο, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.

Ακυρώθηκε επίσης και η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, η οποία θα είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίεςτου καναλιού Σίγμα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση πτήσεων για να επιστρέψουν από τις Βρυξέλλες.

Τα κυπριακά κόμματα εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τη συμπαράσταση τους προς τον Υπουργό Άμυνας. 

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr