Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του κύπριου ΥΕΘΑ Τάσου Μητσόπουλου

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του κύπριου ΥΕΘΑ Τάσου ΜητσόπουλουΜη αναστρέψιμη θεωρείται η κατάσταση του υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν το πρωί οι θεράποντες ιατροί του.

Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσόπουλου «παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη», μετά την εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες Σάββατο στο γραφείο του, συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται ο υπουργός, Άμυνας πήγε το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής.

Ο Τάσος Μητσόπουλος, μόλις 48 ετών, διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, πριν γίνει βουλευτής και στη συνέχεια υπουργός.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ χιλιάδες είναι τα μηνύματα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με ευχές για τον Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος χαίρει εκτίμησης ανάμεσα σε όλους τους κομματικούς χώρους για την ειλικρίνεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα του.

Πηγή ροής νέων ΣΚΑΪ - www.skai.gr