Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι καταρρακτώδεις βροχές στα Χανιά, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε «χειμάρρους», η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία και προσοχή ενώ κάποιοι δρόμοι έχουν κλείσει καθώς η στάθμη του νερού φτάνει σε ψηλό σημείο.
Στην οδό Χ. Πιπεράκη στην περιοχή Λιβάδια ένας οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του το οποίο ακινητοποιήθηκε από το νερό. Ο οδηγός όπως είπε είναι από το Ηράκλειο, μπήκε από την συγκεκριμένη οδό για να κόψει δρόμο και σύμφωνα με τον ίδιο δεν φαινόταν ότι το νερό ήταν πολύ σε εκείνο το σημείο.
Οι καταρρακτώδεις βροχές είχαν μετατρέψει τον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και τους γύρω δρομους σε ένα «λίμνη».
Πυροσβεστικό έσπευσε στο σημείο για να ελευθερώσει το φρεάτιο από φερτά υλικά και να γίνει η απορροή των υδάτων.
Διαβάστε επίσης Κακοκαιρία | Τα Χανιά έγιναν… Βενετία – Δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια» (εικόνες)
Το άρθρο “Χανιά | Εγκλωβίστηκε οδηγός μέσα στο όχημα του σε δρόμο «ποτάμι» (βίντεο)“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.