Παναθηναϊκός εναντίον Εφές, πράξη δεύτερη στο ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» έκαναν έστω και με κόπο το 1-0 στη σειρά, μετά από μία τρομερή εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και πλέον βλέπουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία να μπουν με σημαντικό προβάδισμα στον δρόμο για το Final Four του Άμπου Ντάμπι. Με τον Παναθηναϊκό να θέλει στο ΟΑΚΑ να δώσει συνέχεια στο μοτίβο των πρώτων παιχνιδιών, όπου και καμία έδρα δεν «έσπασε».
Η Εφές θα σταθεί στο Glass Floor του ΟΑΚΑ (21:30, Novasports Prime) με σκοπό να κλέψει ένα παιχνίδι, που θα δώσει σε εκείνη το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο οι παίκτες του Αταμάν, μετά και το Game 1 είναι υποψιασμένοι για τον αντίπαλό τους.
Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για τη δυσκολία της συγκεκριμένης σειράς, ωστόσο τόνισε πως ο Κέντρικ Ναν θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.
«Ο Κέντρικ είναι εξαιρετικός παίκτης. Κάποιες φορές μπορεί να αστοχήσει και να κάνει κάποια λάθη, αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό. Όχι όμως ένας παίκτης σαν τον Ναν να είναι στρεσαρισμένος επειδή κέρδισε το βραβείο του MVP. Είδαμε και στην τελευταία περίοδο βρήκε τον ρυθμό του. Αυριο θα παίξει καλύτερα. Όμως πρέπει να σεβαστούμε την άμυνα της Εφές απέναντί του» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Αταμάν. Λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έβγαλε το… καπέλο στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για τα αμυντικά του καθήκοντα.
Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, στις 20:45 η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Παρί στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας το προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.
Το άρθρο “Παναθηναϊκός – Εφές: Με… οδηγό το ΟΑΚΑ για το 2-0“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.