Στην σύσταση επιτροπής εκλογικού αγώνα ενόψει των εθνικών εκλογών, προχωράει η νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι την Παρασκευή 21 Απριλίου.
Στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα με την παρουσία τον υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, θα παρουσιαστεί το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο της παράταξης. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Μαρία Καναβάκη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ο Σταύρος Τζεδάκης, μέλος κεντρικής επιτροπής.
«Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη & φίλους στελέχη της παράταξης μας που βρίσκονται τώρα αλλά έχουν θητεύσει και στο παρελθόν στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στην αυτοδιοίκηση Α’ & Β’ βαθμού, στα επιμελητήρια, στα σωματεία των εργασιακών χώρων, στη νεολαία, στην σπουδάζουσα, στα όργανα του κόμματος (Κ.Π.Ε.- Νομαρχιακή – Τοπική Επιτροπή) και θέλουν να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους στην επιτροπή εκλογικού αγώνα Λασιθίου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το άρθρο “Σε θέση «μάχης» ενόψει εκλογών και το ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.