Με επιστολή του ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκη, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην κα Σέβη Βολουδάκη, για την τοποθέτησή της στη θέση της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.
Συγκεκριμένα η επιστολή του κου Μαλανδράκη μεταξύ άλλων αναφέρει «…. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εργαστείτε με ζήλο και αποτελεσματικότητα στον κρίσιμο και νευραλγικό τομέα του μεταναστευτικού, ο οποίος αφορά άμεσα και την Κρήτη, με δεδομένη την αύξηση των μεταναστευτικών ροών που παρατηρούνται στο τελευταίο διάστημα, κυρίως στο νότιο τμήμα του νησιού μας. Θα ήθελα και προσωπικά να σας συγχαρώ και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας….»
Το άρθρο “Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Πλατανιά στην Υφυπουργό κα Σέβη Βολουδάκη“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.