Tρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη.
Λίγο μετά τις 19:00 της Τετάρτης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο δρόμο Ηρακλείου- Αρκαλοχωρίου, κοντά στο Σκαλάνι.
Συγκεκριμένα ένα ΙΧ και ένα αγροτικό συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Λίγο νωρίτερα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, στο Ρέθυμνο όταν τρία οχήματα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν και βρέθηκαν πάνω στη διαχωριστική μπάρα και το πρανές του δρόμου.
Μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημά της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Το άρθρο “Tρεις τραυματίες σε δύο σοβαρά τροχαία στην Κρήτη“, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο CRETA24.